Budget taxatie in Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, Zierikzee

Als consument kunt u een taxatierapport laten uitvoeren door één van de aangesloten taxateurs. Onze taxateur is aangesloten bij de VBO, NRVT en heeft een aansluiting bij het NWWI. Hiermee voldoen we aan de eisen die worden gesteld voor een NHG taxatie / taxatierapport met NWWI validatie. Als NWWI taxateur zijn wij in iedere regio binnen Zeeland vertegenwoordigd zoals de plaatsen: Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen, en Zierikzee.

Wat is een NHG / NWWI taxatie?

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is een validatie-keurmerk voor woningtaxaties. Een gevalideerd taxatierapport heeft u bijvoorbeeld nodig wanneer u de door u aangekochte woning met Nationale Hypotheek Garantie wilt financieren.

Het NWWI schept de voorwaarden voor kwalitatief goede en objectieve taxaties. Alle aangesloten taxateurs werken op een uniforme werkwijze. Het NWWI controleert en valideert een taxatierapport waardoor deze wordt geaccepteerd door het NHG (Nationale Hypotheek Garantie) en alle hypotheekverstrekkers.

Om deel te nemen aan het NWWI moeten taxateurs aan strenge eisen voldoen. De toegangseisen bestaan uit certificering door een kwaliteitsregister – NRVT – en lidmaatschap van een brancheorganisatie.